Elektrokoloběžka BT501 se značkovou baterií LG a dojezdem 60 km za 18.490 Kč. TO CHCI VIDĚT! 

Elektrický vozík BLUETOUCH Rid-e s dojezdem až 150 km v Kladrubech

V sobotu 5. 8. 2024  jsme se zúčastnili prestižní akce Keep Respect, která se konala na fotbalovém hřišti pod Rehabilitačním ústavem Kladruby poblíž Vlašimi.

Akce, která podporuje motorkáře zraněné při vážných nehodách, přilákala mnoho návštěvníků a nabídla bohatý program plný koncertů, kaskadérských vystoupení, prima hudebních vstupů a ukázek první pomoci.

Na rozdíl od loňského roku bylo letos počasí mnohem přívětivější, a tak i obrovská účast stála za to!

 

Součástí programu byla prezentace silného elektrického vozíku BLUETOUCH Rid-e.

Tento produkt vzbudil velký zájem mezi účastníky akce.

Náš tým předvedl všechny výhody a funkce tohoto speciálního elektrického vozíku, který je navržen s ohledem na pohodlí, bezpečnost a snadné ovládání a zároveň vrací uživatelům radost z rychlé jízdy.

Návštěvníci si mohli vozík osobně vyzkoušet, pořádně projet a přesvědčit se o jeho vynikajících jízdních vlastnostech.

 BLUETOUCH Rid-e je ideální řešení pro jezdce s omezenou hybností dolních končetin, kteří hledají spolehlivý a efektivní způsob dopravy, ať už pro každodenní použití, nebo pro speciální příležitosti.

Elektrický vozík Rid-e nabízí skvělý výkon s dojezdem až 150 km, dlouhou výdrž značkové baterie Samsung a pohodlnou sportovní sedačku, což ho činí atraktivním jak pro mladší, tak i pro starší uživatele.  

Díky nadstandardnímu dojezdu a vysoké rychlosti můžete i s omezenou hybností dolních končetin držet krok se svými zdravými parťáky na motorkách či na kolech.

Tento elektrický vozík je homologován pro provoz na pozemních komunikacích, ale díky velkým odpruženým kolům s ním můžete jezdit třeba i po lese nebo po polňačkách. Zvládnete s ním vyjet i do hor. 

Během akce jsme také měli možnost navázat nové kontakty a diskutovat o dalších možnostech spolupráce s návštěvníky a ostatními vystavovateli.

Akce Keep Respect 2024 nám poskytla skvělou platformu k prezentaci našich produktů a zároveň jsme mohli podpořit dobrou věc a ukázat naši solidaritu s motorkáři, kteří se ocitli v těžkých životních situacích. 

Těšíme se na další ročník tak skvělé akce a věříme, že jste si to letos také užili jako my. Jsme rádi součástí tak krásného projektu. Protože s námi dojedete dál!

Děkujeme všem návštěvníkům, kteří festival a třeba i náš stánek navštívili a strávili tu prima den.

Velmi si vážíme práce hlavních organizátorů a dobrých duší celé akce Štěpánky a Lumíra. Dělají to moc dobře.

 A pokud jste si v sobotu v Kladrubech nestihli naši trojkolku Rid-e projet, zavolejte nám na telefonní kontakt 770 124 387, nebo napište na email info@bluetouch.cz a domluvíme pro vás individuální projížďku.