Elektrokoloběžka BT501 se značkovou baterií LG a dojezdem 60 km za 18.490 Kč. TO CHCI VIDĚT! 

Horká novinka pro tento podzim! BRANCHY PROTECTION - perfektní ochrana a kryt vaší zadní přehazovačky

BRANCHY PROTECTION vyniká svým unikátním designem, který dalece překonává obyčejné malé kryty, které jste dosud mohli vidět na trhu. BRANCHY PROTECTION chrání, ale i skvěle vypadá. Na rozdíl od běžných krytů, BRANCHY PROTECTION poskytuje komplexní ochranu přehazovačky většiny kol nejen z boku, ale i z přední strany. Tím výrazně snižuje riziko poškození při pádu nebo nárazu, které je v terénu nebo při přepravě kola bohužel běžné.

 Pro náročné jezdce, kteří dbají na každý gram, je BRANCHY PROTECTION ideální volbou. Je výrazně lehčí než jakákoliv kovová alternativa, takže vaše kolo zůstane svižné a hbité i s touto dodatečnou ochranou. Nízká hmotnost produktu zajistí, že nebudete muset obětovat výkon kvůli bezpečnosti. Navíc, instalace BRANCHY PROTECTION je neskutečně jednoduchá: zvládnete ji za pár minut! Není potřeba žádné speciální nářadí ani odborné znalosti. Kryt můžete snadno namontovat i přímo v terénu, pokud je to potřeba.

Pro mnoho bikerů je vzhled kola stejně důležitý jako jeho funkčnost. Proto BRANCHY PROTECTION nabízí několik barevných provedení. Můžete si vybrat variantu, která perfektně ladí s vaším kolem, nebo naopak zvolit kontrastní barvu pro výrazný akcent. Ať už preferujete klasickou černou, výraznou červenou nebo třeba elegantní stříbrnou, určitě si vyberete. 

Kvalitu produktu zaručuje výroba přímo v EU. BRANCHY PROTECTION není jen obyčejný kryt přehazovačky. Kombinuje ochranu, design a praktičnost. Je to investice do bezpečnosti a dlouhověkosti vašeho kola, která se vám mnohonásobně vrátí. Ať už jste víkendový jezdec, který si občas vyrazí do lehčího terénu, nebo zkušený trail rider, který své kolo pravidelně vystavuje náročným podmínkám, BRANCHY PROTECTION vám poskytne klid na duši při každé jízdě, ať se do toho můžete pořádně opřít. Další šikovné příslušenství pro kola a elektrokola najdete zde.