Elektrokoloběžka BT501 se značkovou baterií LG a dojezdem 60 km za 18.490 Kč. TO CHCI VIDĚT! 

Letní dobrodružství nekončí: Bláznivé dětské elektrokoloběžky BT SUPERKIDS a BT KIDS za super cenu!

Léto je v plném proudu a s ním i spoustu času na venkovní zábavu a dobrodružství! Pokud hledáte ideální způsob, jak vaše děti potěšit a zabavit na dlouhé hodiny, podívejte se na nabídku stylových dětských elektrokoloběžek BT SUPERKIDS a BT KIDS

Elektrokoloběžka BT SUPERKIDS je navržena tak, aby poskytovala maximální zábavu a bezpečnost pro děti ve věku 7-14 let. S jejím originálním designem a barevnými LED podsvícením se vaše děti stanou hvězdami každého parku. Děti si mohou vybrat mezi standardním a pokročilým módem podle svých schopností a zkušeností, což jim umožňuje postupně se zlepšovat a získávat jistotu při jízdě. E-koloběžka BT SUPERKIDS poroste s vašimi dětmi díky nastavitelným řídítkům. Protiskluzové stupátko a měkké rukojeti zajišťují pohodlnou a bezpečnou jízdu. Navíc s rychlým nabíjením, které trvá jen 2-3 hodiny, mohou vaše děti co nejdříve zpět na cestu.

Pro menší děti ve věku 5-8 let je ideální volbou naše elektrokoloběžka BT KIDS. S jejími světelnými efekty a jednoduchým ovládáním si ji zamilují nejen děti, ale i rodiče, kteří ocení bezpečnostní prvky. Přední kolo a postranice jsou vybaveny LED světly poháněnými kinetickou energií, která se rozsvítí během jízdy a přidávají na atraktivitě. Děti mohou začít v režimu pro začátečníky a postupně zvyšovat rychlost podle svých schopností. Ovládání plynu nášlapem zajišťuje snadnou manipulaci, i pro malé děti. S hmotností pouhých 4,6 kg je koloběžka snadno přenosná a skladná, což ocení rodiče při přepravě a uskladnění.

Nabízíme testovací jízdy zdarma, kdy si můžete vyzkoušet, která z našich e-koloběžek je pro vaše dítě ta pravá. S možností financování a dopravou zdarma je nákup u nás maximálně pohodlný.

Nejste si jisti kterou? Přijďte si k nám do showroomu prohlédnout naše dětské elektrokoloběžky BT SUPERKIDS a BT KIDS a objevte kouzlo bezpečné a stylové jízdy.