Elektrokoloběžka BT501 se značkovou baterií LG a dojezdem 60 km za 18.490 Kč. TO CHCI VIDĚT! 

Dětská elektrická vozítka - novinka pro malé dobrodruhy!

Dětská elektrická vozítka - Novinka na našem webu!

Máme skladem úplnou pecku  Dětská elektrická vozítka!  V Bluetouch se vždy snažíme nabídnout to nejzábavnější vybavení pro celou rodinu, a naše nová dětská elektrická vozítka nejsou výjimkou. Parádní dobrodružství a objevování (nejen) pro děti od 3 let! Elektrický hasičský vůz se stříkačkou, elektrický vysokozdvižný vozík s paletou a elektrický bagr BLUETOUCH potěší a zabaví a zkrotí každé zvídavé dítě.

Elektrický hasičský vůz se stříkačkou je snem každého malého hasiče! Vozítko je vybaveno funkční stříkačkou, díky které si děti mohou vyzkoušet roli skutečného hasiče. Naplňte jim nádrž vodou a nechte je hasit! E-vozítko je navrženo tak, aby bylo maximálně bezpečné: Má bezpečnostní pásy a kontrolované rychlostní limity. Rodiče mohou kdykoliv zasáhnout pomocí dálkového ovladače. Funkční stříkačka, hlasité klaksony, vnější osvětlení celého vozu i blikající červenomodrá světla na kapotě udělají z tohoto hasičského vozu magnet pro odpolední zábavu každého malého dobrodruha. Ve výbavě najdete i lopatu, výstražný trojúhelník a maketu ručního hasicího přístroje. 

Elektrický vysokozdvižný vozík přináší do dětského světa zábavu a zároveň učí děti základům logistiky a manipulace s nákladem. Model je vybaven skutečně funkčním zvedacím mechanismem, což umožňuje dětem zvedat a přepravovat předměty. Robustní konstrukce zajišťuje dlouhou životnost vozíku a díky stabilnímu podvozku a ochranným prvkům je jízda na vozíku naprosto bezpečná. Realistický vzhled vozíku, který vypadá jako skutečný vysokozdvižný vozík, přidává na jeho atraktivitě a pomáhá dětem představovat si, jak manipulují s nákladem jako opravdoví pracovníci. Součástí balení je i plastová paleta, na kterou můžou naložit svoje poklady.

Dětský elektrický bagr je ideálním vozítkem pro malé dobrodruhy, kteří milují kopání a stavění. Bagr je vybaven funkčním ramenním mechanismem, který umožňuje dětem skutečně kopat a přemisťovat zeminu či písek. Kabinu děti pohodlně otočí o 360 stupňů kolem své osy. Stabilní podvozek s přídavnými zadními kolečky, bezpečnostní pásy a dálková kontrola přes ovladač zajistí perfektní bezpečí pro každou dětskou hru. A co by to bylo za jízdu bez hudby? Vestavěný hudební přehrávač s USB vstupem umožňuje přehrávání oblíbených písniček vašeho dítěte. Stačí připojit písničky a zábava může začít! Hudba při jízdě je čistá radost, a navíc dodává celé jízdě dynamiku. Atraktivní design, který věrně napodobuje skutečný bagr, zaručuje, že si děti tento nový dopravní prostředek zamilují.

Proč zvolit dětská elektrická vozítka Bluetouch?

Dětská elektrická vozítka jsou navržena s ohledem na maximální bezpečnost, jednoduché ovládání, stylový design, realistický vzhled a dlouhou výdrž baterie. Všechny tyto aspekty zajišťují, že se děti budou cítit bezpečně, komfortně a jako praví profesionálové zažijí hodiny zábavy a dobrodružství. Dětská elektrická vozítka BLUETOUCH jsou skvělým dárkem, který přináší radost a zároveň rozvíjí motorické dovednosti dětí. Doprava zdarma po celé ČR, Slovensku a Maďarsku.